The end of an er....otica

Jaa, Nu var då erotikmässan över. Nog med dildos och strippor och allt där till.... För den här gången ;) what can I say, I´m like the swallow in the sky.. Vingarna utfällda och jag bara svävar med vinden..

Nu sitter jag och gungar med till M.I.A - Paper planes. Avnjuter ett glas coca cola och ska snart ut med min Joker. Min baby kommer hem i övermorgon, jääädrans vad det ska mysas. Solade lite idag, man vill ju inte känna sig som en blekfis.



Ja, vad ska man säga, man måste ju bara beundra dom för sin sexighet
.

pendelobergbana

Ja, här sitter jag nu, 02.45, precis anlänt hem från jobbet. Lite smått ölberusad idag också. Det har varit en kanon kul kväll! Tiden bara rann iväg, även fast man var så sliten. Men till en början trodde jag att jag inte ens skulle kunna ta mig till mässan...

Jag sitter på pendeltåget, och känner mig konstigt trött. Tänker inte mer på det och när jag närmar mig stationen så börjar jag gå mot andra änden av vagnen. Efter bara några steg känner jag hur allt snurrar till och svartnar framför ögonen. Jag tror mig ta tag i en av dom gula handtagen vid sidan av säterna, men när jag hör människor säga "oj oj" vaknar jag till och märker att jag vilar handen på en främmande tjejs huvud. Shit tänker jag och vill inte dröja kvar i den pinsamma sitationen. Så jag fortsätter gå, och tro mig det kändes som att försöka gå på en berg o dal bana.. allt bara gungade.. Jag vinglade mellan person till person som en annan total berusad fjortis. Tillslut stannade tåget och jag sprang av. Vad hände?!?! Smått förvirrad ringde jag min kärlek, på andra sidan jordklotet. Efter några stöttande ord mådde jag bättre och begav mig mot snoppförsäljningen.

Nu är klockan tre och det börjar bli dags för sängen. Godnatt skruttisar

Brand och erotik

Ojoj, här är man lite sliten.  sena kvällar och tidiga mornar= Mycket kaffe, då är det tur att jag står på cafét på dagarna. Jobbade på erotikmässan igår, tjejkväll och faktiskt ganska bra drag. Roliga sköna människor som handlar roliga sköna grejer ;)

Jag kom väl hem vid kvart i två, och precis när jag skulle bädda ner mig under täcket med mina icke existerande sovkläder så känner jag lukten av brandrök. Vart kommer det ifrån undrar jag och börjar i lite småpanik rota runt vid elementen och elutagen för att se om det var något. Jag fick riktig Flaschback ifrån branden i min lilla etta, där branden aldrig han stadga sig men hela lägenheten(hela lägenhetshuset på 6 vån.) var rökskadat. och den lukten kommer man aldrig glömma. Ivarjefall hittade jag ingenting och gick ut till Markus(inneboende) och kollade om han hade känt samma sak, och så var fallet. Vi gick runt i lägenheten och sniffade och kom fram till att stanken kom  ifrån ventilations trummorna i taket. NÅGONSTANS brinner det. Jag gick upp till bastun en trappa upp, och markus gick utanför porten för att kolla,. När han kommer tillbaka så småler han. VAD HÄNDER frågar jag trött och lite ölberusad efter jobbet. Han garvar till och sa att han träffade på våra grannar utanför som hade vaknat av samma anledning. Vad var boven i dramat? joo, askkoppen som sitter vid porten hade börjat brinna. och vid den sitter insug till vetilationen till lägenheterna. Därav den starka lukten. Dramatiskt värre. Jaja, problemet var löst efter 2 vattenkannor och det var dags för sängen. Klockan närmade sig 3, och om 4 timmar skulle jag vara på jobbet. 

Cry Baby

oj oj, ekerö helg ekerö helg.... Kul var det : ) Var och hälsade på min gamla ridskola, 6 år var jag när jag började där, och jag har förskräckt konstaterat att det är 15 år sen ! ! ! ! Det är ju helt sjukt. Men några av hästarna fanns T.o.m. kvar. Fru skalman tog lite bilder när jag med hennes urläckra lila gummistövlar stod och mockat hästskit som gamla goda tider. Gud vad jag saknar det. Min häst Viktor... MYS.

Sen igår så pratade jag på skype med min kärlek. Kan inte hjälpa att man blev så fånig att tårarna började spruta. Var ju endå en vecka sen jag såg honom, hehe. och näsbränd var han..

När jag väl var hemma så tog jag ett långt bad, och läste i min bok Traci lords, nattens barn.. Har inte mycket kvar nu. Det kapitlet handlade om, när jag plaskade i skumbadet, var om inspelningen av filmen Cry baby. Hennes första riktiga roll. Man fick ju lite skvaller om Johnny depp också ;) Men ivarjefall, jag insåg ju att jag inte hade sett filmen, men kanske borde det, så när klockan var halv tio och jag igentligen borde ha gått och lagt mig, slog jag på filmen och njöt. Riktigt härlig!!

Nu måste jag lalla vidare på cafét.. Puss M

Ps... kommer ni och hälsar på mig på fair erotica? :) Ds..


Lite bilder




Erik, Jag och mina minsta syskon Lisa(s ögon) och Hanna




Erik och Lisa charmar

Sakna honom

Jag och Sanna var på bio igår, såg filmen Dumpa honom. Helt underbar var den. man log och skrattade och kände medlidande och ja. den var så bra. Det var typ fyra killar i salongen, men jag tror att dom tyckte om filmen lika mkt, lite synd med namnet för jag tror att det skrämmer bort grabbsen..

Just nu sitter jag i rotebro, ensam i soffan..Femte dagen utan mr Gotland och det är fan så jobbigt! Ni som har en statdig partner/sambo förstår! och ni som inte har det kan ju relatera till något annat, att vara utan sin hund, mamma, dotter/son, bästa kompis.... Klart så finns det dom som är så självständiga att dom bara tycker det är skönt.. Men jag är INTE en av dom. Varför är det så? Varför ska man behöva gå runt och känna en sådan saknad hela tiden.

Och när ska min depression lägga av. Jag vill vara Glad, Må bra, vara Lycklig Jag vill slippa ångest och tårar. jag vill sluta tänka onda tankar om mig själv. Jag vill vara den malin jag alltid har varit... Glad sprallig och livsnjutare... och kär... Kär är jag faktiskt.. tur är väl det.<3

Jag börjar att inse, att dom kilon jag har gått ner inte är pga att jag medvetet varit så duktig på att äta nyttigt, utan. Jag har ingen aptit.. Är inte sugen, vill inte ha, orkar inte. När jag kom på imorse att jag ätit en ynka smörgås på Mocco igår, Thats It, så rusade jag till affären och köpte två piroger som jag nu tryckt i mig. Inte konstigt om man mår dåligt och är trött om man inte äter! Skärp till dig nu fröken M. Du måste ta hand om dig!! Låt mig tillägga att jag alltid haft god apptit. Alltid!!!

Nu ska jag avnjuta en kopp svart kaffe.. Sen bär nog färden av mot Ekerö. Vi hörs sen LOVE, Miss M

Jenna+twins

Åh, jag satt och surfade lite på internet nu när jag precis kommit hem från jobbet och fick se en artikel om att Jenna Jameson har fått tvillingar :D Jag har verkligen missat hela den graviditeten . Efter att ha läst hennes bok "how to make love like a pornstar" har jag beundrat henne. Hon är en tjej med så grymt hög sex appeal, och jag gillade hennes bok skarpt. Det stod mycket i boken om hur gärna hon ville bli mamma, och nu är hon det, till TVÅ stycken. Jag blir faktiskt rörd. Fånigt nog.

Jenna med babymage, lånad ifrån myspace


Har suttit på cafét hela dagen och kollat resor. Ögonen har mest varit riktade åt Karibien.. Cuba, Aruba, Jamaica...... Det vattnet, det folket. den maten. den musiken. Eller, det jag mest är sugen på är nog att åka till Miami, och sedan åka på en kryssning mellan alla dom härliga öarna. ta en ridtur på Jamaica kanske. Eller varför inte snorkla vid cuba. mmm.

Nu ska jag drömma mig vidare till solen, maten, musiken.... Love M

"När livet känns...."

NÄR LIVET KÄNNS TUNGT OCH TRIST, DÅ ÄR DET DAGS ATT BYTA FRISYR Jaa, jag lever upp till mitt motto. Man behöver inte tolka det så ordagrant... Men är det så att man sitter i en psykisk skithög, så kan man faktiskt behöva ta hand om sig själv lite extra. Och tänk att en enkel liten klippning faktiskt kan bidra till ett leende nästa gång man tittar i spegeln, för att det äntligen skett en förändring, och förhoppningsvis en posetiv sådan.

Så... Jag var hos frisören idag. Ett dussin slingor i färg kakao/blont samt en härlig toppning, av mitt tydligen tjocka och friska hår. Första gången jag får höra dom lovorden av fröken klippare tror jag, Antar att mitt underbara shampo och balsam och mitt regelbundna användande av inpackning gjort susen. :D Att jag inte tokblonderar håret längre är nog också ett plus i kanten.

Sitter ivarjefall hemma hos kära mami på Ekerö nu, mitt gamla hem. Joker vilar brevid. Mr Gotland sa adjö imorse och sitter nu miiiiil härifrån, i en flygstol i ett plan riktat mot thailand. Vet inte vad jag känner mest, Saknad.... avund.... Det är nog en blandning. Han är ju min stöttepelare, och nu när jag verkligen måste sprattla som bara sjutton för att hålla mig ovanför ytan, är han inte här. Han myser i solen, och det gör inte jag. (avundsjukan tittar fram)

Nej, badet skriket efter mig, som jag tappade upp för en halvtimme sen. Men jag har ju en tendens till att fylla/tömma/fylla/tömma under hela badtiden endå, bara för att jag måste höra det rinnande vattnet. I en total tystnad börjar ja tänka för mycket och då kan jag inte koppla av. Har dom sista kaptilerna i min bok, champange flickan kvar också. Måste läsas. Och jag lovar. Jag ska fortsätta sprattla, trots att min stöttepelare inte är här. Love M

Män som hatar kvinnor



Igår så jag filmen män som hatar kvinnor.... SKIT bra!!! Verkligen!! Och problemet med att sitta i en biostol så länge var inget problem, för filmen var så sjukt bra att man helt glömde bort allt som hade med toalett att göra : )

Men filmen var riktigt grov, så känsliga tittare borde varnas ordentligt. En kvinna brevid mig och mr Gotland blev så upprörd under en av scenerna så hon bara rusade ut, hennes man kom tätt där efter..

Jag hör ju till en av dom som INTE läs boken, men det gjorde inget. Mr gotland som har läst den tyckte också att den var bra!

Nu ska jag mumsa i mig härlig frukost med min kärlek. Scrambled eggs and bacon, vita bönor, smörgås, etc etc. MUMS Love M

Syskonkärlek

Denna dagens början har varit väldigt seg, ensam och riktigt riktigt tråkig. p.g.a Renoveringen av fasaden utanför vårat café, och det stökiga blästringsarbetet så var vi tvugna att ha stängt Tors. Fre.

Igår löste det sig dock ganska bra då jag åkte till värmdö för att umgås med min yngsta lillasyster Lisa, medans hennes mamma skulle till läkaren. Det var faktiskt den första riktiga kvalitetstiden med henne. När Hanna, äldsta syrran var ett halvår(som Lisa) var jag barnvakt 2 kvällar i veckan.då fick man vara med och upptäcka första tänderna och första orden och verkligen skapa en syskonrelation. Jag vill inte gå miste om det med Lisa. <3

Idag har jag som sagt inte mkt för mig... Fick tag på nettan som jag inte pratat eller träffat på tusen år, så vi bestämde oss för en fika i Solna C. Så jag ska väl åka om någon timme..

Sen ikväll blir det bio. Antagligen Män som hatar kvinnor.. Men jag fasar för 2.5 timmar i en biostol, jag som måste springa och kissa varje kvart typ, speciellt vid tillfällen när jag verkligen inte kan/får göra det .. haha någon psykisk rubbning av något slag ;) Haha men det ska nog gå bra!

Ex är ju ett jäkla fenomen....

Ex ex ex ex.. vad är det med detta fenomen? Något tröttsamt måste jag säga. Folk måste ju ha någon känsla när det är dags att backa, dags att lägga av.

Om man tänker efter och inser att dom 1000 senaste telefonsamtalen är det man själv som har ringt, och att man ringt 30 gånger under en dag utan att få svar, och det enda man vill berätta är att man kommer befinna sig i samma stad dagen efter, då är det ju något fel? Eller, det kankse är jag som är konstig, och det beteéndet är fullt normalt ?!?!

Jag och min älskling ska ivarje fall komma iväg över natten och mysa i en stuga ute i skärgården. Med allt som har varit den senaste tiden så behövs det verkligen!! Det märker man på oss också. Nu blir det bara Malin och Erik tid <3

Men nu bär det av mot snoppbutiken. Här ska det säljas dildos och glid så pengarna ryker ;)


Räkningarnas förbannelse

Nej, vad är det med alla motgångar i mitt liv? Precis när klumpen i magen har släppt för att jag trott att jag äntligen blivit skuldfri, att alla räkningar och skulder som legat hos inkasso varit borta, som hamnade där från första början pga ooups konkurs och mina outbetalda löner, Men nej såklart inte. Nu är det krångel med min adressändring och vad jag trodde var mitt uppsagda comviq abonemang. SUCK! När kommer medvinden? Jag behöver den!

Men men, jag gör ivarjefall rätt för mig. Betalar och biter mig i läppen.


fröken hamsterkind


Nu har svullnaden bärjat släppa lite, men som ni ser är jag långt ifrån bra.. Såret vid läppen påminner mig om när jag blev biten av vår förra hund, juldagarna 2000. Men då hade jag bitmärken från ögat och neråt, svullen kind samt rejäl fläskläpp, som var delad i två delar. Klarade jag av det så ska jag väl klara av detta.

Jag har hållit mig inne nu dom här 2 och en halv dagarna, förutom promenaderna med Joker. Men imorgon kanske jag åtminstonde ska ta mig till affären. Problemet är att jag blir så himla dåsig och lite snurrig av dom smärtstillande tabletterna, så vi får se hur det går. Nu ska jag vänta glatt på att min älskling ska komma hem med lite sapagettiringar i tomatsås som jag kan få smaska i mig, dock ljummen! Godnatt på er Love miss M




Det här var inte kul..

Fy, Nu har det gått två dagar sen jag opererade bort visdomstanden. Och jag är fortfarande lika svullen och trött. Det hjälper ju inte att jag har börjat må illa och känna mig snurrig också, såpass att jag måste springa till toan var och varannan minut.

Jag får ju inte äta varm mat eller mat som innehåller några bitar, så jag har fått livnära mig på Nyponsoppa, yogurt, mannafrutti samt päronfestis.. Vilken meny!

Men jag ska nog ta mig ett bad nu ivarjefall. Göra mig lite fräsch, på något sett tror jag att man mår bättre då!

Vi hörs av sen, Love lilla miss hamsterkind

Mat mat mat

Nu har man precis avnjutit en middag, hemlagade köttbullar med Dijonsenap och anjovis, samt stuvade makaroner med parmesanost.. Fullt Godkänt!

Imorgon är det dags, tandläkaren.. Då ska visdomstanden opereras bort. jag ser INTE fram emot att dom ska skära och sy i munnen på mig. Så det lär bli soppa sen dom närmaste dagarna. Plus att jag kommer få panik när jag är helt bedövad i hela kinden. Tur att min Mr Gotland tar ledigt och kommer och hämtar mig. Fy!

Joker brevid sin jämnstora matpåse. : )


Norrviken

Nu har jag precis kommit in efter en långpromendad PÅ Norrviken. Jag har alltid varit lite nojig att promenera på is, även fast det kryllar av folk på långfärdsskridskor med hundar och barn, Men Joker verkade inte fundera det minsta utan njöt totalt. Han är så glad. Glad Joker=Glad matte.

Och nu har jag inlett ett förhållande med solen, Nåde den om den lämnar mig!


Joker flyger över isen, gnider sig på isen och njuter gott!
Glad Joker är lika med Glad matte


Depp test.

klickar runt på näten, hittar ett test angående om man är i riskzonen för deppression. Här blev då mit slutliga resultat.... Men jag är inte en sådan person som styr mitt liv efter vad några Ja och nej frågot på internet svarar. Men. intressant att se endå,.

Du fick 106 rätt av 108 möjliga

Du ligger i riskzonen. Du har svarat ja på mer än fem av frågorna, inklusive fråga 1 och fråga 2. Du är sannolikt deprimerad och behöver söka läkarhjälp.

 

 


Behov av D-vitamin

Idag värmer solen utanför, och under min och Jokers morgonpromenad så försökte jag suga åt mig strålarna så gott jag kunde. Som Mia sa, Kankse är pga brist av D-vitamin som jag har mått som jag har mått. Och jag menar den medicinen är ju gratis sålänge det är soliga dagar.

Både igår och idag har jag sovit som aldrig förr. Det har känts som om jag inte har sovit en blund på flera år. Mr Gotland har jobb för sig hela helgen, och jag försöker fiska fram någon som vill ut och dela d-vitamin med mig. Än sålänge utan större framgång.

Middagen med mina ooups tjejer i fredags var hur härlig som helst. Vi får inte glömma varandra!

Nu ska jag göra mig iordning. Jag har i varjefall Joker bråk som mer än gärna går ut i solen med mig : ) Puss o kram Lilla miss M

RSS 2.0