viva espana

Burr vad kallt det är här hemma i Sverige. Kom hem från marbella igår eftermiddag. Det har varit hur underbart som helst. Sol och bad och god mat strandpromenader och grymt mkt kärlek. Vad mer behöver man?

När jag kom hem så väntade en ny lilla syster och ett nytt jobb på mig. Inte helt fel ioförsig. Plus en överlycklig joker som har blivit fin i pälsen igen. Lillesyster är nu 3 dagar, heter lisa och är det 7 barnet i Ljungblom syskonskaran.

Nu ska mammsen bjuda på mat.. Minglar lite senare.. ADIOS AMIGOS

gör egna böcker


Tänk vilket drömyrke, att vara författare, kanske skriva någon spalt i en tidning. Arbeta hemifrån. utrycka sina egna åsikter och bli hörd (läst) Sitta med sin laptop i knät på en strand, eller på ett fik eller vart man än vill och jobba, och bara brainstorma. Det är min dröm!

höst höst

När höstkylan tränger in innanför kläderna, så blir jag i stort behov av kärlek och närhet. Vad beror det på? Automatiskt när graderna sjunker, så känner jag men mer och mer ensam, liten och ynklig. Känns nästan som om jag behöver någon slags bekräftelse. Men inte behöver jag väl mer än vad jag redan får?

nej det gäller att slå sig ifrån vinterdeppan. Livet är inte så tokigt endå. Och om en vecka kan jag fly från hösten och ha sommar igen. Då bär vi oss av mot lägenheten i Marbella. Jag längtar! Par semester på spanska solkusten är inget man vänder ryggen till. Mr Gotland, jag längtar!

Föresten så är min lurviga joker inte så lurvig längre. Hans bångstyriga päls med tusen tovor rakades av i fredags. Nu lever han upp till smeknamn som pinnen (svansen) läderlappen(öronen) samt Tin Tin (lilla luggen som blev kvar) Han har känt sig lite ynklig, men det växer fort och sen blir han så fin så! Kan lägga upp en före och efterbild snart så får ni se. Jag saknar lite min lurv. Men han är alltid sötast endå!

Nu ska sexbutiken stängas.. Puss 


RSS 2.0