Så mysig!

Jason Mraz- I´m yours

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and i'm tryin to get back
before the cool done run out i'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm yours

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours

*scat*

I've been spendin' way too long checkin' my tongue in the mirror
and bendin' over backwards just to try to see it clearer
my breath fogged up the glass
and so I drew a new face and laughed
I guess what I'm a sayin'is there ain't no better reason
to rid yourself of vanity and just go with the seasons
it's what we aim to do
our name is our virtue

I won't hesitate no more, no more
it cannot wait, i'm sure
(there's no need to complicate
our time is short
it cannot wait, i'm yours 2x

no please don't complicate, our time is short
this is our fate, im yours.
no please don't hesitate no more, no more
it cannot wait, the sky is yours!)

well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved
open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la happy family
it's our god forsaken right to be loved loved loved loved
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la peaceful melodies
it's you god forsaken right to be loved loved loved loved...

Gos.

Det här är vad jag sysselsätter mig med när jag är strandsatt på Ekerö. Dom är lite smått riktade till en person.. eller. ne.. fast Joo.. Kanske lite :) Men att rita med datormusen är inte det lättaste. --´-,-@
image1
image3

Strip City

Tick tack. Tiden går och här sitter jag. Detta är nog den mest stillsamma helgen jag har varit med om på länge. Sysselsättningen har varit att måla på facebook, sant lördags nöje det. Jag lagade ivarjefall god middag, wokade grönsaker med tandoorikryddad kyckling, kokosmjölk och mangochutney. Smaskens.

Nu ska jag väl ta och sysselsätta mig med ett glas cola och en cigg. *hurra*

Ska kanske lägga mig i soffan, och fortsätta på min bok Strip City,( jag som aldrig läser) . Denna handlar om en strippas resa, Lily bureno tror jag att hon hette.
Jag har bara kommit 1 kapitel och då diskuterade dom solarium. Hon är i princip beroende av kabinvärmen, men hennes hudläkare säger NO NO. (boken är föresten på engelska, så det tar lite extra tid att bläddra igenom sidorna) Sen var det även 3-4 sidor med prat om vilken artistnamn hon skulle välja. Slutligen blev det Barbie någonting, stooor besvikelse då det nog är det värsta smeknamnet någonsin. Bra mycket bättre att heta något med Cherry eller nåt. Typ Cherry Spice. Med lite hetta i. Hur som helst. Än sålänge är det inte så bra, men det återstår 200 sidor eller så, så det är bara att hugga tag.

Nu ska jag återgå till tristessen.. Ciao, Lilla Miss Cherry Spice

ex relationer

Relationer till ex relationer är ganska intressant. Fram tills idag har jag haft en ganska bra relation med mina föredetta. Man har kunnat snackat lite, sagt hej, men inte så mycket mer, lixom lämnat allt bakom sig men endå hållit kontakten. Men nu har hela skiten fått en helvändning.

M som ja var tillsamans med i dryga 3 år, har nu delat ut ett stort förbud till mig, att jag inte får höra av mig. knappt finnas till. detta pga att hans nya lady inte vill det. Svartsjuka i all ära, jag vet hur det är , själv suttit i smeten. MEN! Tycker detta på något sätt är väldigt orättvist och fel endå. Vi har inget ouppklarat han och jag. Det är ett avslutat kapitel! och jag vill verkligen respektera dig som hans nya, men respektera mig då med!

Sen har vi mr J. Vad ska man säga. Lägst av dom låga. Han är nog en sådan som har visat mig vad jag INTE söker. Fram tills idag har vi haft en väldigt kort och väldigt ytlig relation. Men nu har all respekt jag haft för honom försvunnit. Ytligheternas ytlighet. Bye Bye.

Lilla miss M öppna ögonen. Slutet av regnbågen är ju framför fötterna på dig. Det enda du behöver göra är att böja dig ner och plocka upp skatten.

slutet på refrängen

Sitter på en stol, med en gitarr i knät, som saknar en sträng. Det är min tack för hjälpen present från brorsan som jag hjälpte att flytta nu på morgonen. Han har precis införskaffat sig en elgitarr så denna akustiska var bara överflöd i hans lilla etta. Jag tackar och tar emot och ska nu bli den nya gitarr guden.

När jag står och tar igen mig efter att ha burit kartonger uppför 3 trappor, kommer madde förbi, hon bor i huset mitt emot bror min. Hon tipsade om en ledig 2.a i samma hus, lägenheten under brorsan. Hyran var ju inte att leka med, men. Hur lätt är det att få tag på ett förstahandskontrakt nuförtiden? I princip omöjligt. Så nu har jag lämnat intresse till hyresvärden. Hoppas Hoppas!


Igår var det slutet på Ooups historia. Det sista kapitlet. Vi packade ner butiken och tog farväl. Men jag har nog inte riktigt förstått det än, att jag aldrig mer kommer stå där framför den lila väggen, prata om lössnoppar och fördröjningskrämer. Höra smaskiga detaljer från folks privatliv, ge tips och råd och att faktiskt få folk att må bättre.

Nej, vi var inte vilken butik som helst, vi var en plats där mamman fick råd om knipkulor, nyfikna ungdomar fick lära sig om sjukdomar och dom olika kondomerna, där dom som firar guldbröllop får nya idéer om hur dom ska få igång sexlivet igen, där dom som aldrig någonsin sett en leksak fick klämma känna prata och lära sig. Och framför allt där folk fick känna sig välkomna.

Jag får tacka för tiden jag fick, från öppning till stängning. TACK till alla underbara kunder vi har haft. TACK till mina arbetskollegor. Vem vet, vi kanske ses i framtiden, i min egna lilla butik ;)

Lots of Love Miss M

Gubbsjuka

Vaknar på morgonen av en duns av brevnedkastet. Kravlar mig upp, och där ligger ett kuvert från kronofogden. Inte nog med att man inte får någon lön trots att man har jobbat som en galning, nu ska dom jävlas med mig också. Jag blir GALEN.

Nu har jag tröstätit medelhavskötbullar med tomatsås och oliver på en uteservering vid kanalen i stan. Sen vandrat till pappas jobb och betalat räkningar.. Kul.

Gårdagens gubbsjuka.
Jag och Mia står vid bankomaten, för att hämta ut pengar och köpa lite färskpressad apelsinjouce och baguette. ( Man måste ju få äta god frukost sista tiden i vår sexy shop) Då kommer en äldre man och knackar oss på axeln (och med äldre menar jag 80+) Han harklar ur sig "alltså, ursäkta att jag stör damerna. Men jag måste bara påpeka en sak." Han backar ett steg och pekar sedan på mina ben " Det där är tamifan Stockholms snyggaste ben" Sedan vände han sig om och gick tillbaka till fiket där hans 80+ Fru satt och drack te. Haha, Ibland blir man riktigt förvånad. vad är det man säger.. KILLAR :)

Nu ska jag skriva lite CV. Jag menar. Det är inte långt kvar nu tills ooupsi stänger igen, och hur skönt det nu skulle vara att få vara fri hela sommaren, så måste hyran betalas.

Kramar från lilla miss M

grill grill

På grund av brist på fungerande dator, så blir bloggandet inte så mycket att hurra för. just nu sitter jag hos den riktiga svensson brorsan, i deras radhus. Det är grill time.

ioförsig så grillade jag och gotland o co igår, i rådis parken. Man var ju ganska sliten efter kryssningen vi var på tors-fredag, men kan fortfarande inte tacka nej till mer öl klunkande och "pickninckande".

Och nu måste jag poängtera, lämna aldrig aldrig aldrig eran dricka när ni är ute. En av oss tjejer på båten fick en drog i glaset och blev förlamad resten av natten. tur att vi alla höll ihop!

nu ska ja mingla med mina 4 bröder och hundarna och barnen etc etc., Skriver nästa gång jag kan snylta på någons dator

Miss M



RSS 2.0