Nytta med nöje

Nu har jag varit och lunchat med pappa, åt god indisk buffé, med tikka masala i mängder. Sedan stannade vi till på choklad fiket brevid och drack en latte och åt en svindyr, svinliten chokladbit med smak av apelsin. Visst den var så god att den bara smälte i munnen, men sådan lyx kan man inte unna sig allt för många gånger.

Tog en promenad med Joker längst med kanalen igårkväll. Han fick ta sig några dopp med jag höll mig på land. Riktigt fint är det att se solnedgången spegla sig mot vattnet, höra dom gamla träbåtarna knarra med vågorna, se dom 2 kärleksfulla änderna simma runt. Helt underbart!

Ska passa på att ge smygreklam. Ooups Skärholmen har TOKutförsäljning i veckan. runt halva priset på hela sortimentet. Så om ni är minsta sugna på extra krydda så MÅSTE ni komma in och handla! From onsdag. Jag kommer stå där i all min prakt. så, jag hoppas att vi ses gott folk

Love miss M

Udda hälsning

A-S och jag ligger i min säng och  kollar på film,  Joker  kan inte sluta nosa  på  a-s  bröst,  vilket  påminde mig om en liknande sak. M till A-S " Ja, men preciiis sådär gjorde Gotlands kusin Tessan.... Hinner inte slutföra meningen utan båda börjar tokskratta pga hur fel det lät. "tessans katter... Hoppar jag in i skrattet. Hahaha. Ja tänk hur fel det kan bli!

snyltgäst

Våldgästa bror min och sno öl. det är rätta takter ;) Att även få med sig lite batterier hem till sakerna från jobbet är en stor bonus det med :D

Nu sitter jag här med min öl, vid brorsans dator medans han och hans vänner spelar wii tennis,,. Ser bra roligt ut.
Nu skriker han att det är min gubbe som slår på spelet.. Hurra :D

Snart kommer kankse A-S. Det är bra det!

Ska man tillbringa sommaren i skärgården? Låter jäkligt lockande måste jag säga. Får se vad miss N har att säga. Jag är ganska sugen!

Puss o kram MIss M

Stilren stil

Min sköna komentar till bror min, som för att poängtera alltid går runt i trasiga rocker jeans.

"fan, vad ovant att se dig gå runt i mjukisbyxor.."
Tystnad.. Jonas svarar med ett fnys " Mjukis byxor.. Det här är faktiskt mina kostymbyxor" Haha jag kunde inte sluta skratta.


Empty

Efter en morgons chockbesked och en dag med klump i magen, fanns det inget annat att göra när jag kom hem, en att sätta på cranberries på högsta volym, sjunga (vråla) och dansa samtidigt som man avnjuter en flaska bacardi razz. Det var den bästa medicinen för mig. Trots att jag var ensam i min lilla etta, så hade jag min egen lilla fest. Sen att inte behöva sova ensam var också guld värt. Tänk om alla kunde sova brevid en liten Gotland : )

Tårarna var nära att blöta kinderna när vi  på sätt och vis tog farväl. Nu kan jag inte göra annat än citera texten från cranberries låt empty.


"Something has left my life
And I don´t know where it went to
Somebody caused me strife
And its not what I was seeking.

Didnt you see me, didnt you hear me
Didnt you see me standing there

Why did you turn out the lights
Did you know that I was sleeping

Say a prayer for me
Help to feel the strength I did
My identity has been taken
Is my heart breaking on me

All my plans fell though my hands
They fell
Though my hands on me
In my obvious it suddenly seems
Empty "


Det är inte jobbet i sig. Utan så mkt mer. Love M

stressig stress

Dagar går och än är det ingen förändring. Man känner stressen krypa in under kläderna. Huvudvärk. dålig sömn. Men snart får det ett slut hoppas jag! Det är som med alla historier. Något kapitel måste vara det sista. Och att fylla ut en bok för att den ska få flera hundra sidor är bara slöseri med bläck. 

Men nu ska jag unna mig god mat, mysa framför TVn och låta stressen vila. Man är inte mer än människa. Och man är ju inte mer än lilla Malin. Love<3 




Inte ett avsked än!

Man inser inte vad man har förren man förlorar det. Just nu har jag fått bita i det sura äpplet. Nog för att man kan skratta bort det och ha kul, men när dagen kommer så kommer känslorna flöda. Jag har lärt känna underbara människor, som jag hoppas kommer följa med mig vad som än händer!

Man ska verkligen ta varje dag för vad den är, för man vet aldrig när det sker en förändring. Och även fast man tror att man är förberedd, så är det oftast inte så. Jag var det inte.

Jag har garanterat utvecklats som person och det här kommer jag ta med mig livet ut!

För att inte bli för dämpad, så räcker det för den här gången. Det är inte över än. We will fight to the end!
Love, M

Kom till ooups!

Kom till Ooups skärholmen i helgen! Vid köp av 3 varor, få den billigaste på köpet på hela sortimentet. Bortsett från det kör vi 20% rabatt på hela sortimentet!! Inte nog med det, så har en kund även chans att vinna 2 stycken balongfärdsbiljetter, vi som väljer och motiverar vem. Låter inte så dåligt va?! Annars kommer vi vara pimpade från topp till tå! Kanske även bjuder på något gott!

VI SES I HELGEN Puss o Kram M
 

en daglig dag

En riktig myskväll hade jag och goa A-S igår. Kollade på the notebook. Snacka om att man blir varm i kroppen. Vilken kärlekshistoria! Undra hur många människor i världen som råkar ut för den stora sanna kärleken, den som gör en hel. Ett exempel på några som lyckats är Vakt A... Hon och hennes fru verkar riktigt lyckliga, samt nu har dom även släppt nyheten om att ett barn är påväg:) GRATTIS!

Slarvig morgon idag, osminkad och trött åkte jag till butiken för att öppna. Slängde på mig smink i butiken samtidigt som jag stog och tuggade en pirog och drack lite saft (världens nyttigaste frukost)

I helgen är det pompa o ståt i ooups butiken i skäris. Jag och miss N ska stå i all vår prakt med ooupskorsetter och handskar och bjuda på godis! Man måste ju ta den lilla centruminvigningen med storm, speciellt med vårat ta 3 betala för 2 erbjudande. Så det är nu man ska passa på att handla inför "kåtvåren" :P

Så får vi se om det blir någon poliskryssning då :) Poliserna tjatar, men vakterna oroar sig för vad deras flickor ska tycka om vi följer med. Eftersom man jobbar i en sexbutik så MÅSTE man vara översexuell och hoppa på alla som kommer nära och sluka upp dom hela.. Haha, visst att vi är lite "sexuellt frispråkiga" men.. någon måtta får det vara :) Puss M

RSS 2.0