Vart tog den söta lilla flickan vägen

ja nu ska vi göra stan osäker. Om det blir kungsholmen, söder eller någon annan del av staden, det vet man aldrig... Nynnar till låten mina bröder sjöng till mig, " vart tog den söta flickan vägen" Jaa, det kan man ju fråga sig. ha så kul gott folk LOVE lilla flickan miss M

Man blir inte förvånad i stockholm.

Det känns som att det är något som inte stämmer.....



Visst att det är stor brist på parkeringsplatser inne i stan, men jag trodde det var en av anledningarna till att folk cyklade?!?

Mansgris

Killar...  Det rör sig ju en hel del byggjobbare utanför cafét eftersom dom renoverar fasaden, och det är framför allt en kille som har en tendens att stå och glo in genom fönstret dagar i ända. Samma sak om jag står utanför och rökar så ser jag honom stå och stirra i ögonvrån. Ingen hälsning eller någonting. Bara gloendet. Men idag för första gången kom han in och ville låna toa. Visst, varför inte. Lite onda aningar hade jag ju men, äsch.

Han gör sitt ärende på toaletten, kommer ut och börjar mingla lite, frågar vad jag heter etc. Sen när han ska gå säger han " Nice to meet you," och grabbar tag i sitt paket mellan benen, Och då menar jag rejält med heela handen. Va fan? Det kan inte ha varit ett oskyldigt penis-kli. Speciellt inte eftersom han sneglade neråt sammtidigt. URK. Ungefär som han ville säga " Bara så du vet så har jag en snopp mellan benen" Nähäääää, är det sant, det är inte så att typ halva befolkningen har det nej,... Men grattis vad kul för dig, hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsamans!

Polisutredning, CSI?

Jaaa, farbror blå kom till slut, med två kollegor. Men dom var inte så blå, utan civilklädda. "Ni har väl inte rört någonting" säger polismannen till mig på telefonen, Hrmf, jag harklar till och kollar på min nygjorda latte  Mjaa, helt orört är det ju inte hasplar jag ur mig

Utredningen var mer seriös än jag hade väntat mig. Dom tog finger avtryck på allt, gick runt med svart puder och pensel, samt kollade fotavtryck. Dom hittade ett avtryck som verkade misstänktsamt, och stod länge med en plastfilm för att lyckas fånga det.

Jag kunde inte hjälpa att hosta ur mig att dom betedde sig som om det var värsta CSI utredningen, fast... Med glimten i ögat såklart. Hur som helst så gjorde vi en anmälan, och fixade en ny glasruta till dörren. När jag gick för dagen var det precis som om ingenting hade hänt, bortsett från att min dricksburk nu innehöll 15 kronor, istället för några hundra. Attans!

Man kankse ska investera en sådan här skylt att sätta på dörren? Vad tycks?



Inbrott

Jaa, här sitter man på cafét, precis ringt polisen. Någon IDIOT har brytit sig in i cafét. Suck. Man blir så irriterad! och att ingen har ringt. Som tur är så förvarar vi ingen stor summa pengar över natten.  Men dom idioterna har t o m tagit min driksskål. Besparningar till min semesterkassa, och alla kunder som varit så snälla och sponsrat mig. Till ingen nytta.

Så nu väntar jag på farbror blå, som skulle dyka upp någon gång på förmiddagen.. Så jag får väl sitta här vid min lilla Mac. och vara irreterad, bita mig i läppen och vänta.

No love today, Miss M

Bordell?

Jag håller ju som sagt på att läsa boken Smuts. En riktig brutal bok om sexhandeln och man lämnar inte mycket osagt. Och just när jag håller på att läsa om detta sprider sig rykterna på vårat cafés gata att det finns en såkallad bordell just där. På dörren påstår dom sig vara medi-konsult, men alla persiennerna är nerdragna. Visst min såkallade "källa" är inte mycket att förlita sig på då hon är riktigt duktig på att prata, och berätta historier, ur egen synvinkel. Men OM det skulle vara sant så skulle hon vara den första som fick reda på det.

Vem vet, nu när jag läser boken verkar ingenting vara omöjligt. Plus som jag läste på aftonbladets hemsida, att en av skådespelarflickorna från filmen slumdog millionare är till salu till högstbjudande, av sin egen pappa. VEM gör så. Det är ju helt sjukt.




Och en uppdatering om snustillverkningen. Hela lägenheten luktar snus, och det ska ugnsbakas fram till klockan 2 inatt. Urk!

Nu ska jag avnjuta en ananas framför TVn. Love

Fröken barista



Det jag känner att jag kommer sakna från café tiden är att kunna göra sin egna goda kaffe på espressomaskinen. Dubbel espresso, Med lite mer än dubbelt så mycket skummad mjölk. Mums. Föresten har ni testat att ha honung i kaffet, ger en liten smak av choklad, samt mycket nyttigare än socker. Ett litet tips ;)

Love

Porrboden

Nu har man varit och tryckt i sig en stor och flottig pizza. MUMS,. Började diskutera lite om jobbmöjligheter. Pratade lite löst om Sommar-Gotland, med alla galna småpilskna ungdommar som tumlar runt på tofta strand. Varför inte ställa dit en vagn, typ som en korvmoj, fast man slår upp en stor skylt " PORRBODEN" och kränga iväg kådisar och liknande. Nytta med nöje lixom ;) Haha.




Hej och gå, hatten på

Snus i ugn,. Sånt man gör på en lördag.

Vad skönt det är med lördagar. Man har tid att sova ut, tid att äta frukost. Tid att ta en lång dusch, tid till små ytliga saker som att fixa håret och måla tånaglarna. Sånt som man aldrig hinner när man börjar klockan sju på morgonen.

Vi har en egen snusverkstad i lägenheten just nu också. Killen och våran inneboende har fått för sig att göra hemlagat snus. Så just för tillfället står det en plastburk med en brun röra som luktar betfor i ugnen. Intressant.... Jag förbannar mig om det kommer börja sprida sig snus lukt över hela lägenheten. HUH!

Nu ska ivarjefall mr Jokerbråk rastas, i den fin fiina vår solen. Mr gotland spelar med på sin gitarr till sweet home alabama vid köksbordet. Love lilla miss M<3

Ps... Kära Jokerbråk spydde precis på golvet. Och nu på mattan. TYPISKT.. Måste torka. Ds.

Är det sant? Är JAG lik någon?

Jaa, som ni alla vet så får ju jag ständigt höra att jag liknar någon, att folk tror dom känner igen mig eller tror att jag har någon äldre syster dom har träffat.

Häromdagen fick jag höra samma sak, från fiskhandlaren som håller till i lokalen brevid vårat café. Han kommer in på fiket och klappar ihop händerna och skriker ut "  Nämen, nuuuu vet jag vem du är så himla lik" Inte är väl JAG lik någon, det har jag aldrig hört förut säger jag lite smått tröttsamt och spydigt tillbaka,...  Men får lov att bjuda på ett litet leende när han ser frågande på mig.. " Jaa, jag funderade en hel del igår, men nu kom jag på det. KENDRA i the girls of the playboymansion. Helt klart! Visst, minus det fula skrattet, och den gigantiska bysten, men annars så.." Hrmf. Säger jag och börjar göra iordning hans latte.

Ni får väl avgöra. Visst vissa likheter finns. Men jaa. Vad ska man säga.



Adressändring. Äntligen

Ja, man känner sig inte helt pigg att jobba såhär efter påskledigheten. Tror jag har samlat på mig hundratals gäspningar under dagen. Men jag har känt mig väldigt fixig idag. Har till att börja med ordnat med adressändringen. Jag har ju  stått kvar på min gamla adress i sundbyberg, Trots att det var SJU månader sen jag flyttade in till Mr Gotland. Tiden går så sjukt fort..!! Fy skam för mig att jag inte ordnat med adressändringen tidigare..!!! Jag kan vara så grymt slarvig och tankspridd ibland. Men försöker verkligen bättra mig Men nu har jag ivarjefall ändrat till vår nya adress i Nacka strand.  Snart så flyttar vi- Ihop på riktigt. Jag känner mig lite fånigt pirrig i magen, trots att vi redan bott tilsammans i över ett halvår.

Och så har vi ordnat stuga till min familj på gotland i Sommar. Granne med Mr Gotlands famljs hus. hehe, Då får vi se hur stadsborna och .. gotlänningarna härjar tillsamans ;) Plus nu har det börjat pratas om stugbygge på ön också.. Vem vet ;)

Nu väntar ett härligt skumbad att få värma mig (och ett stycke gotlänning brevid),  Vi hörs Love Miss M

helgens vårpåsk





Jag och Joker, och våran nya utsikt vid nacka strand. Man ska ju inte klaga.



Fredagens frukost, som avnjöts på balkongen, Finns det något bättre?



Nyinköpta böcker, som ska läsas i vårsolen! SMUTS "En spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll."  Den ska jag börja läsa ikväll. Den andra är Pamela Andersons bok. Lite mer glitter och glamour och blondiner och b-kändis skvaller.Plus jag gillar verkligen böcker baserade på verkligheten.



Och slutligen, dagens middag, knäckemacka med makrill i tomatsås, sallad, paprika toppat med lite timjan, vid sidan av en tallrik med ananas. Hehe hälsomåltid? :P

Påskledigt!

Dagen då jag återupplevde dagarna som hästbrud med Fru skalman, vilket jag fortfarande är! Innerst inne. Bilden längst ner står jag och gosar med hästen Prinsen som jag red runt på när jag var sex år. Tänka sig. 



Gud det är så skönt att vara påskledig! I fredags var jag och mr Gotland på Ekerö, och hade en hederlig partykväll med gamla partygänget. Kuuul! Jag kan inte hjälpta att sitta och tänka hur stora vi alla har blivit. Är ju endå 5 år sen vi började umgås Och nu har ju alla grabbarna skäggväxt ;) haha.  Sen sov vi kvar på ön, hos mamma och dagen efter tog vi bilen runt och jag visade my love runt lite, dom olika badplatserna och där jag bodde när jag var liten. Hur kommer det sig att jag då fick en stor klump i magen ? Jaja, sen var det påskfirande hos mammsen.
Idag så åkte vi till Nacka strand med hunden och lärde känna området lite.. Det är ju verkligen fint där vid vattnet och så.. jag hoppas verkligen att jag kommer trivas :)

Nu ska jag dega lite i soffan, sen får man se vad som händer PUSS

nu är det vår, aaooutcho

våren skiner fram utanför café fönstret. Så underbart med sol! Ett tecken på att våren är här är att jag nyser ungefär sjutusensjuttioelva gånger. Pollen pollen pollen. Man har ju inte hunnit införskaffat sig någon medecin än, kanske dags för ett besök på apoteket.

och nu är min älskling hemma igen. Skönt! Fina presenter hade han med sig också, som tex två härliga liggdynor, perfekt för mysiga stunder på balkongen. dom invigdes igår tillsamans med en hängmatta, ute i kvällsmörkret tillsammans med lite wiskey. Härligt!

Nu ska jag snart stänga cafét och promenera i solen, innan jag tar tåget hem. Puss fröken M



sånna här mysiga madrasser är vi nu stolta ägare till. Jag och mr Gotland, spanien 2008


RSS 2.0