Drömmar

Har ni någon gång vaknat upp mitt i en dröm, som ni inte vill vakna upp ifrån? Detta hände mig nyss och jag tvingade mig att somna om gång på gång för att jag skulle få drömma klart, tillslut blev det så att jag bara låg och blundade och försökte få fantasin att avsluta drömmen. Sjukt.

Flyttbesked

Beskedet har kommit. Jag måste flytta ut om max 3 månader. Jag måste säga att känslorna är blandade. Samtidigt som jag inte vill tänka på det, vill blunda för verkligheten tills dagen jag måste ut därifrån, så vill jag endå ta tag i det och börja packa på en gång. Bara sådär lite i taget. Tanken med det är att jag sakta men säkert ska hinna vänja mig vid tanken att det snart inte är mitt hem. Att jag snart inte har något hem... 

Min bror sa till mig " ja men du kan ju alltid flytta tillbaka hem, jag flyttade ju inte förrens jag var 24, du var ju bara 18" Ja jag var 18. En instängd frustrerad 18 åring som inte hade någonstans att ta vägen. En 18 åring som hoppade av skolan för att ha råd att bo själv. Vilket var det bästa beslutet jag har kunnat tagit! Kanske inte det där med skolan, men med flytten. det räddade förhållandet med mig och mamma. och det vill jag inte riskera med att flytta hem igen.
 
Men lilla fröken M får ta och rycka upp sig. Jag menar efter regn kommer sol, och har man tur så får man se en regnbåge därimellan ;)  

Lots of love, M

Nej tack till covers!

Nu måste jag bara klaga lite. Jag är så less på all musik som spelas på radion. Samma låtar hela tiden, som också låter lika dant. FY! Det största minuset går till Jill Jonsson med Joline. Låten som jag har älskat i alla år, med orginal artisten Dolly Parton. Hon gör den så bra och så äkta medans Jill (som vanligt) förstör med sitt upp poppade country skit (ursäkta men jag blir tokig). Jag har så svårt för den människans musik! Kan hon åtminstonde göra egna låtar istället för att förstöra andras! Och att radion spelar den var och varranan minut gör ju inte saken bättre. Nej ni, jag har oerhört svårt för covers överhuvudtaget! HUH!

Dagens plus ger jag till min lurviga joker. Min regniga vardags maskot. Man måste ju le, eller hur?


This is me

Hittade den här listan på min gamla blogg. lamalinda.blogg.se stämmer fortfarande väldigt bra!


Saker ni kanse inte visste om mig


~ Jag tackar nästan överdrivet mycket när en bil släpper förbi mig vid övergångsställe
~ Jag badar badkar i princip varje dag
~ Jag nyser nästan alltid 7 gr i sträck
~  Jag använder mest utrycken haha, hihi och hehe på msn
~ Jag dras ofta till folk som är väldigt olika mig själv.
~ Jag hade piercing i läppen i ca 2 månader.
~ Jag är alltid rastlös och vill att saker ska ske effektivt och snabbt.
~ Jag har haft samma mobilnummer sen min första mobil (som var en rosa eriksson)
~ Jag var äldst och vildast och gjorde mest bus på dagis. (bla fyllde bilar med kottar)
~ Jag har gått på ca 15 konserter
~  Jag avgudar Milkshake och semla
~ drinken jag köper mest är Pink panther
~ det enda jag äter på mc donalds är mc feast ( levde förut på mc salad shaker innan den försvann)
~ Jag kan må illa hela dagen om jag suttit brevid någon med pälsjacka på tuben.
~ Jag har en väldigt varierad musiksmak
~ min dansstil är nån kombination mellan bellydancing och hoppstuds
~ Jag kallas då och då för Avril eller Göran
~ Jag var tvungen att hoppa av hästen när jag blev för energisk efter en energidrink
~ Mitt motto är och förblir "ska det va så ska det va och då ska det va ordentligt"
~ jag har haft limegröna väggar i mitt rum
~ Jag säger tryckmoj, INTE fjärrkontroll.
~ Jag har räddat en blomfluga från att ha drunknat
~ Jag drömmer dom sjukaste drömmarna, varje natt

~ Jag är och förblir den jag är !

nu är man bostadslös.

Nu har jag blivit av med lägenheten.. När jag måste flytta vet jag inte riktigt än, men det känns som att det är snart. visst att jag har velat flyttat större och känt mig lite less på min lilla etta, så känns det grymt tråkigt att behöva flytta när man bott där i 2 år. Så snälla, är det någon som har eller vet någon som har en lägenhet att hyra ut, så kan ni väl höra av er!!


allt i allo

Ett tecken på ex förhållanden som inte är hälsosamma. När man fortfarande bråkar ca 6 månader efter man gjort slut. Då kan man ju verkligen säga att man skär sig med varandra! Faktiskt så man vill skratta.

Vi hade bye bye mys med A-S i lördags som ska åka iväg och plugga under en längre period. God lax middag hos miss barcelona med utgång som följd. Hoppas att du får det underbart i Småland (var det dit du skulle? ) så ses vi när du är hemma igen. <3

Såg nya batman filmen igår.  RIKTIGT bra måste jag säga! Mr Gotland höll med! Fast, jag tycker inte skådespelaren som spelar batman passar in i rollen.. det ska vara en mer maskulin och mystisk kille tycker jag! Plus hur kommer det sig att rösten blir basröst såfort han får på sig dräkten? lite fult tycker jag också.. Men annars var det som sagt grym!

Nu är det dags att jobba, Ciaoo

Allt har en början

Ja allt har ju en början också. Här är vår roadtrip till Kalmar, någongång i februari/mars. Jag, yohannie, handfatet (vi vet) och mr Gotland.


   

sen var det gotland..

Ja, sen får jag ju inte glömma minisemestern jag hade på gotland, när jag hälsade på min Mr Gotland. Vad hade han för roliga planer denna gång då ?

     

Jo, justdet. roadtrip genom gotland i världens ballaste hundkoje cab :D Där vi bl.a. stannade till och mumsade i oss rökt fisk samt rökta musslor och gottade oss med gotlandslimpa.


Köpenhamn <3

Nu har äntligen bilderna från vår romantiska helg i köpenhamn kommit. Här kommer några av mina favoriter. love <3

 mr Gotland serverar champange Halvlandet.Sol, bad, och drinkar mys i väntan på sent flyg. (Liggandes på flygplatsens golv)

Livets gång

Dagens händelse:

Sitter på tunnelbanan påväg till jobbet, har precis fått beskedet att farmor blivit väldigt dålig. Hjärtat orkar inte med och hon vaknade inte upp från nattens sömn. Läkarna säger att det handlar om allt mellan 2 timmar upp till 5 veckor innan det får ett slut. Med tanke på hennes tillstånd den senaste tiden tycker jag att det vänligaste mot henne är att hon ska få somna in.
Då jag var påväg till jobbet hade jag ingen möjlighet att åka och hälsa på henne direkt, men jag ringde till mamma och yngsta brorsan och försökte styra upp ett kvällsbesök efter jobbet. Efter att ha pratat en del om sitvationen på telefon och det är dags att kliva av vid centralen kastar jag en blick till höger. Där sitter 2 stycken präster i full utstyrsel och tittar¨på mig. Lite tagen av det konstiga sammanträffandet snubblar jag av tunnelbanan.


internationella orgasmdagen

Nu sitter jag här på jobbet på den Internationella orgasmdagen! Kunderna strömmar in i butiken då vi har halva priset på alla leksaker, dagen i ära. Så, nu tycker jag att ni också ska ta er till Martin shop butiken och shoppa loss!

Och SHIT vad glad jag är att mr Gotland äntligen kommit hem. Jag får lixom inte nog av honom. Ganska konstigt att en annan människa kan få en att må så bra.. Han gav mig dock en liten förskylning, men det gör inget, för då kan man ligga och kura under filten tillsamans : )

Vi var och åt middag hos mamma igår också. Mammas underbart goda indonesiska gryta. Mmm. Passade på att beställa lite kläder också, en jätte söt klänning och så en jacka. då blir man lite höstfin :) Nu ska jag jobba.. GLAD ORGASMDAG


RSS 2.0