Streetcarsfest

Streetcarsfest i Helsingborg.
En riktig solskensdag med massa sköna människor och jävligt heta bilar.


Jenna Jameson


Porrens Drottning. Jag måste säga att jag är inte förvånad över att hennes filmer säljer så bra, hon är ju helt galet jäkla tok het! Och hon kan helt klart sina grejer! Jag beställde faktiskt hennes bok "how to make love like a pornstar" idag. Den handlar om henne och hennes karriär. Tror den är grym, och tycker att hon är en grym tjej med en jävla massa skinn på näsan. HOT!




SCF

Ja, här sitter man på Ekerö i den stekheta värmen. Kom hem från helsingborg inatt, där jag har jobbat på en bilutställning som Streetcarsfest arrangerat. Måste säga att jobbet i sig var ganska skönt, det vi gjorde var att gå runt i hotpants och top och delade ut putsdukar till bilarna samt ställa upp på en del bilder, dela ut priserna mm. Solen stekte på parkeringen hela dagen så man fick sig även en gratis bränna ;) håll utkik på www.streetcarsfest.com så kommer bilder inom snar framtid.

Nu vill jag att mr Gotland ska ta sig "hem" från Gotland.  Saknar verkligen honom nu..  1 vecka kvar, så jag får väl ta och stå ut. Men usch, vad hemskt att inte få mysa.
 

hueh!

Fy, imorse var jag på karolinska och tog bort den jäkla P-staven. Jag som i allmänhet ogillar sprutor tyckte det var groteskt jobbigt! Igentligen är man väl lite fånig men fy bubblan. Jag ska aldrig sätta in en sådan igen!

Nu ska ja skriva ner den sång jag sjöng mitt på söder " VAD ÄR DET FÖR EN DAG, VAD ÄR DET FÖR EN DAG. JA DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FRU SKALMANS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA" Ja, folk tittate konstigt men vad gör man inte när lilla Fru Skalman fyller 20.

Fick fin besök på jobbet igår också. mitt inne i en dildoförsäljning sticker A-S och.. Ingen mindre än miss Barcelona girl in huvudet i butiken. Vilken överaskning! Miss Barcelona girl Har bott i barcelona nu läänge. Så det var en glad överaskning att hon har flyttat hem :) Så vi sprang i regnet (minns du när vi, dansade i regnet och kände doften av asfalten?)  och satte oss sedan på ett fik och försökte ta igen förlorad tid medans vi åt god paj.

Nej nu ropar jobbet på mig. Ha de så bra! ADIOS

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter en minisemester på Gotland. Sitter och äter en sallad på jobbet, slutar snart. Måste säga att jag gärna hade stannat kvar på ön bra mkt längre. Kommer ju sakna min Mr Gotland. Han som ska vara kvar i typ 3 veckor till..  urk!

Men som sagt. Underbart har det varit. Mini roadtrip med en mini cab (gul hundkoja;) ) God resturang mat, övernattning i spökstuga ;) party på bonnfest samt massa annat. whiie!

Nu ska ja äta upp min sallad och jobba i 10 min till. Sen ska jag hem!!

Ps. Grattis i förskott kära Fru Skalman! Som fyller vuxen imorgon. HURRA HURRA Ds.

Puss o kram Lilla miss M

Jobb.. studier.. hm

Gjorde ett test på arbetsförmedlingen. Måste säga att resultatet stämmer mycket bra på mig. Sen hur det nu hjälper mig i frågan vad jag ska utbilda mig till och jobba mig i framtiden vet jag inte.

Det här var resultatet

Aktivitet och sällskaplighet

Du trivs bäst när det händer mycket omkring dig. Du söker dig gärna till nya arbetsuppgifter, är öppen för nya idéer och blir lätt entusiastisk. Bäst trivs du med många människor omkring dig och du har lätt för att prata och få kontakt med nya människor. Du är utåtriktad och sällskaplig och inte rädd för att själv stå i centrum för uppmärksamheten. Du fungerar bra i situationer som kräver nya idéer och lösningar men blir uttråkad av rutinuppgifter och långsiktigt uppbyggnadsarbete.

Något jag vet att jag skulle trivas med är att jobba med olika event och arrangemang. men vad man utbildar sig till då, det vet jag inte riktigt.


could it be me ?







Samma tid samma plats

En annan sak jag glömde nämna när det gällde Mamma Mia filmen var, att dom spelade in den på samma plats vid samma tidpunkt som jag o mamma var i grekland förra året. Vi var på ön skiathos. Och dom höll till där samt på grannön scorpios. Vi fick t o m span på deras stora lyxglidare på vattnet när vi tog en strandpromenad. Men någon av skådespelarna såg vi tyvärr inte. Vad vi vet i varje fall.

Underbart på Bio



Sex and the city the movie- Någon mer än jag som skulle döda för Carries klänning. MUMS


första klivet

Det har gått ett tag utan bloggande, datorn är fortfarande grinig och vill inte fungera. Och varför köpa en ny om man har en som går att laga (förhoppningsvis). Måste säga att jag har saknat bloggandet, då det har hänt massa smaskens som jag gärna hade velat skvallra om. Men kan ju försöka få ner det mesta kortfattat nu då.

Den 28 Juni tog jag farväl av mina dagar som tonåring och tog ett steg närmare vuxenlivet. Känner jag mig vuxen? Tåls att diskuteras. Då en av mina bröder fyllde 30 veckan innan så hade vi stort 50 års kalas hemma hos mamma. God mat, dricka och fint väder (förutom sekunderna det var dags att äta. typiskt)

Några härliga presenter var en motorcykel  (!) Jag skojar inte, men den var storleken mindre, en underbar guld ring gjord på mina föräldrars gamla vigsel samt förlovningsringar, med graveringen "malin 20 år" på insidan. Sen 10 röda rosor med ett mystiskt kort, där det stod "på fredag börjar äventyret" Hm, vad har Mr Gotland hittat på nu? 

Vad kortet handlade om visade sig helgen efter då jag ovetandes hade försökt packa en väska. Det visade sig att överaskningen var en resa till köpenhamn. Det var nog det romantiskaste jag varit med om.

När jag öppnade dörren till hotelrummet möttes jag av 50 stora röda rosor i en vas, champange, samt jordgubbar. Inte nog med det var rummet också helrött, tapeter, sängöverkast, golv, Allt allt allt. UNDERBART. (som ni kanske förstår är rött min favorit i färgkartan) Sedan följdes helgen av god mat, goda drinkar, bad, samt mycket mys. Whii , detta är första gången jag har fått uppleva äkta romans, och jag har känt pirr ända från lilltån och upp. Gud vad underbart att vara kär!

Påvägen hem hade vi dock lite otur med försentat flyg och vi fick tillbringa en hel natt på flygplatsen. Planet skulle gå kvart i 9 men vi kom iväg klockan 5. Det gick ett annat sverige flyg kvart över 10, där vi fick syn på fröken Carola Häggqvist med son, kan det ha varit därför dom inte släppte oss först tro? Men tur i oturen så fick vi som plåster på såren av Sterling varsin resecheck som täcker en tur och retur resa vart vi än vill åka. Så i September bär vi av mot lägenheten i Spanien.

Annars har jag varit på 2 stycken biopremiärer, Sex and the city the movie samt Mamma Mia, Båda 10 poängare. Man känner sig lite stolt att Agnetha Fältskog bor ett stenkast ifrån min mamma, där jag har bott i princip hela livet!

Ja, det var det. Jag har en mängder med bilder som jag ska försöka lägga upp. Bl.a. från underbara köpenhamn.

Ha det bra, Love lilla Miss M

Smygtitt på rummet, innan mina bilder kommer, mysigt va <3

RSS 2.0