hurra Hanna

Ojoj.. Vilken dag. Hade en beställning på 22 sallader idag. Så hela morgonen bestod av salladsförberedning. Sedan införskaffade jag mig ett par mysiga tumla runt i snön skor.. Perfekt för hundpromenaderna med Joker!

Lilla syster Hanna fyllde 3 år idag. Jag och erik åkte dit och sjöng och käkade tårta. Hanna fick en stor hink med "lera" och massa formar och så så man kan leka och ha kul. Erik gav henne en pruttkudde haha, sen hade jag stickat en mössa som hon också fick.. Den var lite trång, pga hennes afrokrull till hår, men den töjer sig! i värsta fall får minsta syrran Lisa ta över den, hon är ju bara 2 månader. Jag kommer sätta in bild på hanna med mössan, jätte söt svart/vit med stoor röd rosett på. Måste erkänna, det är det första mössan/sak jag någonsin har stickat. Eriks kusin teresia har varit läraren. Spana in deras sida på cajate.blogg.se så får ni se deras fina mössor som är ute för försäljning.

Fick kändis gäster på cafét idag också. Peter från bonde söker fru kom in med en vän och åt lasagne. Och som av alla andra fick den mkt beröm ; ) Han var ivarjefall väldigt glad och trevlig! sedan berättade kollegan/kompisen nickis att Babsan hade stuckit in huvudet på jakt efter fika bröd.

Imorgon bär det av till Globen, för att de horse showen. Gammal tradition, visst min häst är såld och ridstövlarna ligger på hyllan men intresset finns fortfarande kvar. Sen får jag ju spendera lite kvalité tid med Sanna, som BTW en kille i baren trodde var min tvillingsyrra. Blind eller dåligt ragg försök?

Nej nu ska ja mysa i soffan sen sova riktigt gott, det behöver man efter en vecka där klockan ringer 05.20

PUSS miss M

RSS 2.0